2020 Tüvtürk Güncel Araç Muayene Ücretleri

2020 Tüvtürk güncel araç muayene ücretleri araç sahipleri tarafından internette en çok arananların başında yer alıyor. 2020 yılında pek çok harcama kaleminde yaşanan artışlar araç sahiplerini oldukça üzdü. Bu artışlara Tüvtürk araç muayene ücretleri de eklenindi. Yaşanan bu artış, esasen sürücüler tarafından beklenen bir artıştı elbet.

Ancak muayene ücretlerinde artış beklenmesine rağmen, Tüvtürk muayene ücretlerinde 2020 yılında yaşanan muayene ücreti fiyat artışı sürücüler tarafından “fahiş artış” olarak nitelendiriliyor. Bu husus özellikle sosyal medyada da sık sık dile getiriliyor. Peki 2020 yılı tüctürk güncel araç muayene ücretleri ne kadar oldu.

2020 tüvturk güncel muayene ücretleri

2020 yılı Tüvtürk Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Özel Amaçlı Taşıt, Arazi Taşıtı, Römork ve Yarı Römork için muayene ücreti 342,20 TL olarak belirlendi. Belirlenen yeni muayene ücreti sürücüleri ciddi oranda etkileyecek bir rakam olarak değerlendiriliyor. Özellikle otomobil sahiplerinin ödemeleri gereken sigorta, kasko, motorlu taşıtlar vergisi, bakım ücretleri, yedek parça ve yakıt giderleri gibi gider kalemleri birlikte değerlendirildiğinde, araçlar için harcanan miktar epeyce yükselmiş durumda.

2020 yılı Otobüs, Kamyon, Çekici ve Tanker için Tüvtürk muayene ücreti 462,56 TL olarak belirlendi. Traktör (Römorklu, Römorksuz), Motosiklet ve Motorlu Bisiklet 2020 yılı muayene ücreti ise 174,64 TL olarak belirlendi. Araç muayenesi yaptırmak isteyen araç sahiplerinin ödemesi gereken güncel muayene ücretleri bu şekilde belirlenmiş durumda. Belirlenen bu bedeller muayene esnasında nakit olarak tahsil edilmekte. Kredi kartı ile ödeme kabul edilmemektedir. Muayeneye gidecek araç sahiplerinin bu hususta hazırlıklı gitmesi önemli. Dilerseniz Tüvtürk resmi web sitesi üzerinden 2020 güncel muayene ücretler listesine buradan ulaşabilirsiniz.