2020 Traktör Muayene Ücreti

2020 Traktör Muayene Ücreti ne kadar oldu sorusunu soranlar ve Traktör Muayene ücreti ne kadar, traktör muayene ücretini kredi kartıyla ödeyebilir miyim diye merak edenler için bu sorulara yazımızda kısaca cevap vereceğiz. Traktör muayenesi için randevu almayı düşünüyorsanız randevu adımları için buradan devam edebilirsiniz.

2020 yılında muayene ücretlerinin yeniden değerlemeye tabi tutulması ile birlikte muayene ücretlerinde bir miktar artış yaşandı. Bu artıştan traktör muayene ücretleri de etkilendi. Ancak traktör muayene ücretlerinin diğer taşıtlara göre (motosikletler hariç) daha ucuz olduğunu belirtelim. Diğer araçlara göre muayene ücretindeki bu ucuzluğun, traktörün kullanım amacından kaynaklandığını da söyleyelim.

2020 Traktör Muayene Ücretleri

2020 traktör muayene ücreti 174,64 TL olarak belirlenmiş durumda. Bilindiği üzere traktörlerin römorkları da zorunlu muayene kapsamında yer almakta. Traktörün muayeneye römorklu veya römorksuz getirilmesi, traktörün muayene ücretini değiştirmemekte. Bu sebeple traktörün muayeneye römorklu olarak getirilmesi daha avantajlı. Ayrıca periyodik muayene süresi geçmiş olan traktörler için her ay % 5 oranında gecikme bedeli tahsil edileceği de unutulmamalıdır.

Traktör muayene ücretini kredi kartı ile ödeyebilir miyim sorusunun cevabı ise olumsuzdur. Tüvtürk muayene istasyonlarında tüm muayene ücretlerinde olduğu gibi traktör muayene ücretlerinde de tahsilatlar peşin olarak yapılmakta olup kredi kartı ile ödeme kabul edilmemektedir. Bu hususun gözardı edilmeyerek muayene istasyonuna parasal yönden hazırlıklı gidilmelidir. Dilerseniz en güncel muayene ücretlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir